Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
4.14
4 stars: Foarte bun
14 pareri

Degresant bucatarie verde Cilit Bang 750ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

139 lei Lei
Cod produs
reducere 9 bucati
Out Of stock
Descriere
Indepartarea petelor de grasime 100%.

Spuma noastra super eficienta curata chiar si fara spalare.

Indeparteaza rapid petele de alimente, murdaria arsa si chiar si cele mai incapatanate pete de grasime de pe majoritatea suprafetelor din interiorul si exteriorul casei.

Datorita surfactantilor sai puternici, are un efect de degresare de doua ori mai puternic pentru o casa curata si sanatoasa.3 pasi pentru indepartarea grasimii:

1. Rotiti duza in pozitia PORNIT. Inainte de utilizare, testati pe o parte mica, vizibila, pentru a va asigura ca materialul nu deterioreaza suprafata.

2. Pulverizati spuma pe suprafata de la 20 cm si lasati-o sa actioneze 1 minut.

3. Clatiti bine cu apa si stergeti bine cu o carpa umeda. Pentru murdarie incapatanata max. Se lasa la suprafata 15 minute si se foloseste un burete. Pentru cuptoare, ustensile de gatit si copt, tigai si alte suprafete neporoase care vin in contact direct cu alimentele, mai intai lasati suprafetele sa se raceasca, apoi pulverizati alimentele pe pete fara a adauga apa si lasati sa actioneze pana la 30 de minute. Apoi spalati vasele cu detergent si clatiti bine cu apa.

Ideal pentru urmatoarele suprafete: capace, farfurii, plite, tigai si plite, blaturi de bucatarie, frigidere, otel inoxidabil, gresie, gratar, dulapuri, usi, aparate de bucatarie, hote extractoare, jaluzele metalice, colectoare de gunoi, mobilier de gradina, biciclete, gradina mobilier, biciclete, biciclete, biciclete,, sticla (clatiti dupa utilizare).

Precautii de utilizare: Produsul nu este recomandat pentru utilizare pe urmatoarele suprafete: Lemn, linoleum, textile, sticla gravata / mata, suprafete deteriorate sau fierbinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura